Loading

Boek een Wikkelboat overdag voor een meeting of event

Ook voor meetings en events in Rotterdam kun je bij ons terecht. Onze Wikkelboats zijn ideaal voor een inspirerende meeting of kleinschalige events. Denk aan een teambuilding workshop, een vergadering, productpresentatie of een lunchbijeenkomst. Onze Wikkelboats zijn geschikt tot maximaal 12 (en voor nr. 4 en 5 in Rijnhaven 20) personen per boot. In de Rijnhaven zijn vijf Wikkelboats beschikbaar die ook als break-outs kunnen dienen.

Prijzen

Prijs per dagdeel (4u) vanaf €145,- excl. BTW en catering. Vul voor meer informatie het formulier hieronder in en ontvang een offerte op maat.

Voorzieningen en faciliteiten

Voorzieningen zoals koffie, thee, (kraan)water, een beamer met scherm, flipover, lunch, grote vergadertafel en stoelen zijn boekbaar.

Catering zoals een uitgebreide lunch bestaande uit mix aan o.a. verse broodjes, fruit, verse fruitsappen en zoetigheden kan worden verzorgd op aanvraag.

Voor voorafgaande of afsluitende grotere plenaire bijeenkomsten werken we samen met naastgelegen partner LantarenVenster waarmee bijeenkomsten tot 250 personen mogelijk worden.

Boekingsaanvraag